• De ingang van het appartementen complex, buiten.

Even boven de plaats Alicante ( 15 km), aan de Costa Blanca ligt een kuststrook die beschermd wordt door de bergrug Sierra de Aitana in het achterland. Hier worden kou en wind tegengehouden. Het wordt ook wel de”sinaasappelkust” genoemd.
Onze appartementen bevinden zich in deze -qua klimaat- beste streek van Europa. Ze liggen pal aan zee met volledig vrij zicht op zee, zwembad, tuin en allemaal in BLOK B VAN ONS COMPLEX MET DE GOEDE ZON LIGGING, VOORAL BELANGRIJK IN DE WINTER!Speciaal in dit gedeelte van de Costa Blanca heerst een heerlijk klimaat, zowel in de zomer als ook in de winter met gemiddeld 320 zonnige dagen per jaar. Het is gelegen tussen het centrum van de plaatsen  El Campello en dat van Villajoyosa, zonder obstakels van een weg of spoorlijn,25 kilometer van het vliegveld Alicante, 18 km van het centrum van Alicante. Hoewel de bus vlak voor het appartementen gebouw stopt en het treinstation 300/400 meter verder is bevelen wij dringend vervoer per auto aan. Heel goedkoop auto huren kan bijvoorbeeld via www.doyouspain.com, vanaf vliegveld van Alicante. Het is veel praktischer en er is zoveel te zien en te doen in de directe omgeving. Eigen afgesloten parkeergelegenheid.
Het zandstrand bij het complex is werkelijk om de hoek en loopt heel langzaam af! Maar er zijn in de directe omgeving nog veel meer en grotere stranden. Dus volop keuze!